MEESTERS-IN NEEMT
BINDER ART SERVICES B.V. OVER

Binder Art onderhoudt, restaureert en conserveert kunstwerken in de openbare ruimte, Meesters In is specialist op het gebied van herstel of vernieuwen van alle soorten steen, welke vaak onderdeel uitmaken van kunstobjecten.

Het monument op van Koningin Wilhelmina te paard  op het Rokin, restauratie bronzen beelden van Rodin en Ozzip Zadkine zijn voorbeelden uit de portefeuille van Binder Art Services B.V.. Meesters In heeft mooie referenties in de openbare ruimte zoals de koninginnensluis, openluchttheater de Ederkuil en natuurlijk de te herstellen fontein in Rome!     

De twee bedrijven zijn elkaar op het spoor gekomen en zagen vrijwel direct elkaars toegevoegde waarde. De bedrijven kunnen elkaar versterken omdat zij enerzijds complementair zijn aan elkaar, en anderzijds over gemeenschappelijke kernwaarden beschikken. Beide bedrijven hebben hoogwaardige kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel.

Herstel van natuursteen, beton, terrazzo en keramiek zijn allemaal disciplines die Meesters In beheerst en tevens materialen die Binder Art Services vaak tegenkomt. Samen kunnen zij zo nog beter het totaalpakket leveren dat nodig is voor behoud van kunst in de openbare ruimte.

Voor eigenaar Bert Binder is het van belang geweest een goede kandidaat te hebben zodat de  continuïteit van het bedrijf ook in de toekomst gewaarborgd blijft.

Binder Art Services zal blijven opereren onder de eigen naam in Haarlem en als 100% dochter worden gevoegd onder Meesters In, gevestigd in Tienhoven. Meesters In is een zelfstandige dochter van Koninklijke Woudenberg Ameide B.V.