Bouwen aan de historie van morgen

VAKMANSCHAP EN PARTNERSCHAP

Het is deze combinatie waar Koninklijke Woudenberg in investeert. Voor onze klanten betekent dit dat we toegevoegde waarde kunnen blijven leveren ook naar de toekomst. Zo willen we onze toonaangevende positie blijven vervullen als bouwbedrijf in de markt van cultureel erfgoed.

Als Erkend Restauratie Bouwbedrijf zetten wij onze kennis, kunde en ervaring in om een nieuwe generatie ambachtslieden op te leiden. Zonder vakmensen geen hoge kwaliteit vakwerk en geen tevreden opdrachtgevers. Een visie waarin we ook de komende jaren actief gaan investeren.

PARTNERS VOOR HET HELE TRAJECT
Ons vakmanschap zetten we ook in bij onze partners. Ook daarin creëren wij nieuwe partnerschappen. Doel: onze opdrachtgevers ontzorgen in het bouwproces zodat we kunnen blijven genieten van het cultureel erfgoed en het bijzondere karakter van het gebouw. Hoe? Door mee te denken met de behoeften en mogelijkheden in de klantvraag.

Video https://www.youtube.com/watch?v=T_9bWGesooc

GEPASSIONEERDE VAKMENSEN EN SPECIALISTEN MET VERNUFT

VAKMENSEN MET OPLOSSINGEN

Zonder vakmensen geen vakwerk. Juist vanwege de kennis, kunde en ervaring van onze ambachtslieden is Koninklijke Woudenberg in staat om voor de klant oplossingen te bedenken die specifieke klantbehoeften vervullen. Daarmee zijn onze mensen in staat met technisch vernuft mee te denken met de klant. Koninklijke Woudenberg heeft een groot aantal restauratiespecialisten in eigen huis. Of het nu om restaureren, herbestemmen, renoveren, of onderhoud gaat.

ERKENDE LEERBEDRIJVEN

Wij investeren in onze huidige en toekomstige vakmensen als toonaangevend Erkend Restauratie Bouwbedrijf met een scholingsplan. Van restauratietimmerman tot smid en van metselaar tot beeldhouwer. Dit doen we vanuit onze eigen Erkende Leerbedrijven en samen met onze partners. Het vakmanschap wordt zoveel mogelijk on the job geleerd. Daarbij staan hoge kwaliteit, duurzame inzetbaarheid en certificering bij ons hoog in het vaandel.

PRIVACY

Koninklijke Woudenberg is een onderdeel van Janssen De Jong Groep. Zorgvuldig omgaan met uw gegevens vinden wij erg belangrijk. Hier kunt u onze privacy verklaring inzien.

KRACHTIG SAMENWERKEN MET ONZE PARTNERS

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Partnerschap met onze opdrachtgevers, architecten, installateurs en andere adviseurs van de opdrachtgever. Daarbij staan de mogelijkheden en oplossingen voor de klant bij ons centraal met respect voor wat er behouden moet blijven. Aan de tekentafel in een bouwteam tot in de uitvoering van het aangenomen werk. Met technisch hoogwaardige en duurzame oplossingen die passen in de tijdsgeest en de klantbehoeften.

Wij leveren hoge kwaliteit en denken mee met de opdrachtgever in de beheersing van risico’s in budget en planning. Dat verwachten wij ook van de partners en collega-aannemers met wie wij open en transparant samenwerken om de klus voor de opdrachtgever naar volle tevredenheid te klaren. Klinkt misschien heel logisch, maar in onze (traditionele) markt is dit een unieke denkwijze. Wij vinden het aan onze ‘koninklijke stand’ verplicht om hierin vanuit deze eigen visie toonaangevend te zijn als restauratiebedrijf.

Koninklijke Woudenberg werkt intensief samen met onze zusterbedrijven Meesters In en Van der Vegt. Het is die passie, trots en precisie die we onze opdrachtgevers graag laten zien in de realisatie van een werk. Wij stellen deze ambachtelijke bedrijven graag aan u voor!

Meesters in

Natuursteen, Beton en Kunststeen. Een rijksmonument dat aan restauratie toe is, een beeldhouwwerk in verval, cultureel erfgoed dat in slechte staat is, vraagt om Meesters In. Want historie die in ere hersteld moet worden, vraagt om echte experts en ambachtslieden. Om vakmanschap en precisie. Wij restaureren, herstellen en vernieuwen alle steenachtige objecten. Van Italiaans marmer, terrazzo, keramiek tot mergelsteen. Van leisteen tot beton. Injecteren van scheuren en reinigen van gevels. Alle werkzaamheden en producten van en met steen worden door de ambachtslieden van Meesters In uitgevoerd. Onder het label Meesters in Kunst onderhouden, restaureren, vernieuwen, realiseren en conserveren wij kunstwerken in de openbare ruimte.
Meer weten over onze
projecten of advies op maat?

Lees meer..

Van der vegt

Landgoed Zonnestraal HilversumRijksmuseum AmsterdamVredespaleis Den HaagVondelpark AmsterdamWereldmuseum Rotterdam, een greep uit de restauratieprojecten van Smeed- en Constructiebedrijf Van der Vegt. De vakmensen die bij Van der Vegt werkzaam zijn, hebben ieder hun eigen specialisme. Wij zijn inzetbaar voor staalbouw, non ferro, (complexe) trappen, (sier)smeedwerk en restauratie van metaalwerk. Behoud gaat voor vervanging! Niet zomaar een kreet, maar de essentie van ons vakmanschap. Hoe we ons vakmanschap voor u als particulier, aannemer of architect kunnen inzetten?

Lees meer..

Meesters in Kunst

Het monument Koningin Wilhelmina te paard op het Rokin, de restauratie van bronzen beelden van Rodin en Ozzip Zadkine. Het zijn voorbeelden uit de portfolio van Binder Art Services. Binder Art onderhoudt, restaureert en conserveert kunstwerken in de openbare ruimte. De collega’s van Meesters In zijn specialist op het gebied van herstel of vernieuwen van alle soorten steen die vaak onderdeel uitmaken van kunstobjecten. Door de samenwerking van Binder Art en Meesters In worden klanten in specifieke behoeften voorzien, omdat er een totaalpakket kan worden geleverd dat nodig is voor behoud van kunst in de openbare ruimte. 

Lees meer.. 

ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS