ANDRÉ KÖSTER
ONZE NIEUWE ALGEMEEN DIRECTEUR

André Köster start per 1 juni 2023 als Algemeen Directeur Restauratie & Renovatie bij JAJO. Hij wordt verantwoordelijk voor ons mooie bedrijf en onze zusterbedrijven Meesters In en Van der Vegt.

Ivo van der Mark, CEO JAJO: “JAJO is actief in alle fasen van de vastgoedcyclus. Naast ontwikkelen, bouwen en oogsten richten wij ons ook op het herstellen en onderhouden van gebouwen. Koninklijke Woudenberg – een begrip in de top van restauratiebedrijven in Nederland – , Meesters In en Van der Vegt houden cultureel erfgoed, kunstwerken, steenachtige objecten en rijksmonumenten precies zoals ze zijn bedoeld. Wij zijn blij met de komst van André Köster. Hij volgt Louis Camps, Algemeen Directeur a.i. Restauratie & Renovatie bij JAJO, op.“

Louis: “Ook ik ben verheugd met de start van André. Zijn kennis en ervaring zijn een mooie aanwinst voor dit bedrijf. Er ligt in Nederland naast geplande restauratie een grote opgave om monumenten te verduurzamen. Met behulp van onze DuMo-scan adviseren wij klanten over hoe zij hun monumentale pand kunnen verduurzamen en welke vergunningen, financieringsmogelijkheden en subsidies daarbij een rol spelen. Gezien de grote behoefte aan verduurzaming in de markt van monumentaal vastgoed liggen hier veel kansen. Ik ben ervan overtuigd dat André samen met het huidige managementteam deze kansen optimaal zal benutten en invulling zal geven aan onze ambities.” 

André Köster is een bekend gezicht in de restauratie- en renovatiesector. Hij beschikt over ruime ervaring in de branche en staat bekend om de prettige en gedreven wijze waarmee hij de ambitie van klanten realiseert. De affiniteit die André heeft met duurzaamheid en circulariteit, sluit goed aan bij de uitdagingen die bestaande gebouwen en omgevingen nu en in de toekomst hebben. André: “Ik kijk ernaar uit om binnen JaJo Restauratie & Renovatie en in het specifiek bij Koninklijke Woudenberg met alle vakspecialisten te werken aan mooie, uitdagende en waardevolle projecten.”

André Köster is vanaf 1 juni bereikbaar via a.koster@koninklijkewoudenberg.nl of 06 53 599 975.