MAATREGELEN TEGEN
CORONAVIRUS

Bij Koninklijke Woudenberg staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten, leveranciers en de rest van Nederland voorop. Uw en onze gezondheid is voor ons van het grootste belang. Behalve dat wij de richtlijnen vanuit het RIVM en het kabinet volgen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen. In onderstaand bericht informeren we u graag over de door ons genomen maatregelen.

Thuiswerken

Indien de functie het toestaat werkt kantoorpersoneel tot 6 april zoveel mogelijk vanuit huis. Collega’s die wel op kantoor aanwezig moeten zijn omdat sprake is van een dringende, relevante reden of dat zij anders hun werkzaamheden niet kunnen uitvoeren blijven op gepaste afstand van elkaar. Indien collega’s last hebben van milde klachten, zoals neusverkoudheid, koorts, hoesten en last van de luchtwegen, blijven zij sowieso thuis.

Onze bouwplaatsen blijven voorlopig geopend, mits de opgestelde regels in acht worden genomen. Collega’s gaan met eigen vervoer naar de bouwplaats en het is niet toegestaan om gezamenlijk te lunchen.

Geen grote bijeenkomsten

Dagelijks vinden er vele afspraken plaats binnen en buiten onze bouwplaatsen en kantoren. Tijdelijk is het niet toegestaan om overleggen met meer dan drie personen te bezoeken. Om afspraken zoveel mogelijk door te laten gaan in verband met de continuïteit van onze projecten wordt gebruikgemaakt van digitale oplossingen.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met uw contactpersoon binnen Koninklijke Woudenberg of mail naar info@koninklijkewoudenberg.nl.