BEZOEK JANSSEN DE JONG GROEP
TIJDENS PROVADA 2018

BEZOEK JANSSEN DE JONG GROEP TIJDENS PROVADA 2018

Janssen de Jong Groep en haar dochterondernemingen nemen van 5 t/m 7 juni a.s. deel aan PROVADA, dé vastgoedbeurs van Nederland.

Innovatie staat hoog op ieders agenda, er wordt flink geëxperimenteerd in vastgoedland. Maar hoe maak je die investering waardevol? Wat gaat aan innovatie vooraf en wat komt erna? Drie elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. PROVADA concentreert zich dit jaar op de voorwaarden voor vernieuwing.

Ook Janssen de Jong Groep focust continu op Innovatie. Wij hebben voor de komende drie jaar onze strategie bepaald, die zich laat vertalen in de nieuwe slogan “Let’s build happiness”. Deze woorden geven exact datgene weer waar wij de komende jaren nog meer onze focus op willen leggen: bouwen aan geluk, welzijn en welvaart door het bouwen van duurzame gebouwen.

Tijdens de PROVADA zal op onze stand duurzaamheid en innovatie dan ook het onderwerp van gesprek zijn. Laat u informeren en inspireren tijdens onze kennissessies over energetisch bouwen, circulariteit en gasloos bouwen, ben aanwezig tijdens de lancering van een nieuw innovatief bouwconcept en neem aansluitend deel aan onze dagelijkse netwerklunches.

Laat u verrassen en beleef de #letsbuildhappiness in onze stand! U vindt ons in hal 12, standnummer 51. Om u op weg te helpen: kijk naar boven en volg de lichtbollen met het logo van Janssen de Jong.

 

PROGRAMMA

Dinsdag 5 juni

Tijdstip: 12.30 uur

Locatie: Stand 51, hal 12

Sessie: Energetisch renoveren tot elk gewenst niveau

Spreker: Rendall van Muijden en Maikel Walraven

 

Woensdag 6 juni

Tijdstip: 12.30 uur

Locatie: Stand 51, hal 12

Sessie: Circulariteit en gasloos bouwen

Spreker: Mark van Doorn

 

Donderdag 7 juni

Tijdstip: 12.30 uur

Locatie: Stand 51, hal 12

Sessie: Lancering nieuw innovatief bouwconcept

Spreker: Ivo van der Mark

 

TOEGANGSKAARTEN

Om PROVADA 2017 te bezoeken, dient u in het bezit te zijn van een toegangsbewijs. Deze zijn verkrijgbaar via PROVADA. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.