OFFICIEEL DUMO PARTNER
RESTAURATIEFONDS

Koninklijke Woudenberg officieel DuMo advies partner

Wij zijn nu voortaan ook úw officiële DuMo partner bij het verduurzamen van uw monumenten. Vanuit onze eigen Koninklijke Woudenberg DuMo app geven wij DuMo adviezen niveau 1, 2 en 3 en maken dus alle verduurzamings (on)mogelijkheden voor u inzichtelijk. De app is speciaal ontwikkeld om monumenten te scannen. Elk monument is uniek en behoeft dan ook een advies op maat. Wij ontzorgen u in het gehele proces: van adviezen, subsidies en bouwkundige- en installatietechnische engineerings- en vergunningstrajecten, tot de uiteindelijke uitvoering. 

Miranda Dunnink is onze specialist Verduurzamen Monumenten bij Koninklijke Woudenberg. Ze heeft HTS bouwkunde gestudeerd en een master Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gedaan aan de Erasmus Universiteit. Ook volgde ze de opleiding Innovatief en Energiebesparend restaureren. Ze is een bevlogen DuMo adviseur.

Eén van de monumentale panden waar Miranda nu een DuMo advies voor uitbrengt, is het prachtige Zandstaete in Den Bosch (foto header), waar JAJO haar kantoor houdt.

Voor meer informatie en contactgegevens verwijzen we u naar onze DuMo advies pagina. Zorg dat u op tijd bent en vóór aankomende winter uw verduurzamingsmaatregelen uit hebt laten voeren.